Wij varen met relatief kleine ballonnen en hebben maximaal 5 passagiers aan boord. Hierdoor heeft de vaart een exclusief karakter. U heeft volop gelegenheid om vragen te stellen aan de piloot, terwijl u geniet van een indrukwekkend uitzicht rondom.Of het nu gaat om een huwelijksaanzoek, een verjaardagscadeau of zomaar een uitstapje, u zult met volle teugen genieten van de voorbereiding, de vaart en de afronding ervan. Iets om nooit te vergeten. Bij reserveringen voor minder dan 5 personen wordt het totaal aangevuld tot 5 personen zodat de ballonmand gevuld is.

Reservering voor 1 persoon € 180
Reservering voor 2 personen € 360 Euro (€ 180 Euro per persoon)
Reservering voor 3 personen € 525 Euro (€ 175 Euro per persoon)
Reservering voor 4 personen € 700 Euro (€ 175 Euro per persoon)
Reservering voor 5 personen € 850 Euro (€ 170 Euro per persoon) 

Privé ballonvaarten: 

Bij een privé ballon worden geen andere passagiers toegevoegd. Een privé ballonvaart voor 2 personen is bijvoorbeeld leuk voor een huwelijks-aanzoek, 25-jarig huwelijkscadeau, etc. . De keuze van de vertrek locatie kan worden bepaald door de passagiers mits de omstandigheden het toelaten.

2 personen (privé ballon) € 650  
3 personen (privé ballon) € 700
4 personen (privé ballon) € 750
5 personen (privé ballon) € 850

 In de prijs is het volgende inbegrepen:

  • uitleg en instructies vooraf
  • ballonvaart van ongeveer 1 uur
  • passagiersverzekering
  • champagnedoop certificaat ter herinnering aan de vaart
  • Indien gewenst brengen wij u na afloop terug naar de opstijglocatie.  
cadeaubon ballonvaart

Ballonvaart cadeaubonnen..

Het is ook mogelijk om cadeaubonnen op te halen of toe te laten sturen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

De opstijglocatie wordt op de dag van vertrek bepaald aan de hand van de passagierslijst en weersomstandigheden. Standaard vertrekken wij vanaf vaste opstijglocaties in de regio Z.O. Brabant.

Boekt u een privé-ballon dan kunnen wij, indien u dat wenst, ook vanaf andere vertreklocaties in de regio vertrekken. Indien de vertreklocatie op een afstand van 50 km of meer vanaf Someren ligt worden er reiskosten berekend. 

Op verzoek vertrekken wij met een privé ballon dus ook vanaf andere dan de aangegeven locaties. Hiervoor is toestemming van de landeigenaar en gemeente nodig. Daarnaast moet de locatie geschikt zijn voor het opstijgen met een heteluchtballon.

Het grasveld moet schoon zijn, bepaalde afmetingen (70m x 70m) hebben, niet in de nabijheid van hoogspanningskabels en hoge obstakels liggen en we moeten kunnen vertrekken zonder dat de omgeving daar last van ondervindt. Eventuele extra kosten zijn afhankelijk van heffingen in de betreffende gemeente. Wij kunnen de benodigde vergunningen aanvragen. 

In het weekend en op feestdagen verzorgen wij naast de gebruikelijke avondvaarten ook ochtendvaarten. Een voorwaarde is dat u een privé ballon reserveert.De ochtend geeft een extra dimensie aan de ballonvaart. U ziet de wereld om u heen ontwaken. We vertrekken rond zonsopkomst, dus lekker vroeg in de ochtend. De ochtendvaarten worden gestart vanaf Someren. Prijswijzigingen voorbehouden
 ballonvaart boeken