Het is ook mogelijk om cadeaubonnen op te halen of toe te laten sturen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. De opstijglocatie wordt op de dag van vertrek bepaald aan de hand van de passagierslijst en weersomstandigheden. Standaard vertrekken wij vanaf vaste opstijglocaties in de regio Z.O. Brabant.

Boekt u een privé-ballon dan kunnen wij, indien u dat wenst, ook vanaf andere vertreklocaties in de regio vertrekken. Hiervoor berekenen wij €50 reiskosten per ballon. Op verzoek vertrekken wij met een privé ballon dus ook vanaf andere dan de aangegeven locaties. Hiervoor is toestemming van de landeigenaar en gemeente nodig. Daarnaast moet de locatie geschikt zijn voor het opstijgen met een heteluchtballon. Het grasveld moet schoon zijn, bepaalde afmetingen (50m x 50m) hebben, niet in de nabijheid van hoogspanningskabels en hoge obstakels liggen en we moeten kunnen vertrekken zonder dat de omgeving daar last van ondervindt. Deze extra kosten zijn afhankelijk van heffingen in de desbetreffende gemeente. Wij kunnen de benodigde toestemmingen aanvragen. 

In het weekend en op feestdagen verzorgen wij naast de gebruikelijke avondvaarten ook ochtendvaarten. Een voorwaarde is dat u een privé ballon reserveert. De ochtend geeft een extra dimensie aan de ballonvaart. U ziet de wereld om u heen ontwaken. We vertrekken rond zonsopkomst, dus lekker vroeg in de ochtend. De ochtendvaarten worden gestart vanaf Someren. Prijswijzigingen voorbehouden