Wanneer u in regio Valkenswaard rijdt of fietst is het landschap prachtig. De rust die u ervaart op het platteland en de gezelligheid in de dorpjes maakt Brabant zo mooi. Maak een ballonvaart boven regio Valkenswaard en bekijk dit alles eens van bovenaf. Vanuit de ballon hebt u een prachtig uitzicht over de wijde regio van Valkenswaard.

Ballonvaart regio Valkenswaard

Wilt u een ballonvaart over Brabantse Kempen? Dat is zeker mogelijk. Wel zijn we erg afhankelijk van het weer. Zo moet de windrichting de juiste kant op staan en niet te hard zijn om de ballonvaart veilig te laten verlopen. Een ballonvaart over de Brabantse Kempen is echt uniek. Vanuit de lucht ziet u veel voorbijkomen: Eindhoven in de verte, prachtige natuur en historische gebouwen. Wanneer u in regio Valkenswaard woont zult u veel herkennen en dit maakt het extra leuk.

Mogelijkheden ballonvaart Valkenswaard

U kunt kiezen voor een privévaart of een groepsvaart (geplande vaart). Bij een privévaart staat u enkel met eigen gezelschap in de mand en bij een groepsvaart vaart u met andere medepassagiers. Een privévaart is al mogelijk vanaf twee personen, voor een groepsvaart hebben we minimaal vijf personen nodig. Vooraf aan de vaart wordt de ballon gereedgemaakt. Als u het leuk vindt mag u hierbij helpen. Tijdens de vaart vertelt onze ervaren piloot je alles over de omgeving. Vanuit de lucht ziet u mensen langzaam veranderen in kleine minimensjes en auto’s in speelgoedautootjes. Wellicht ziet u uw eigen woning van bovenaf! Eenmaal weer op vaste grond aangekomen is het feest nog niet voorbij: de vaart wordt afgesloten met heerlijke champagne. U wordt hierna altijd weer teruggebracht naar de startlocatie.

Ballonvaart boeken

Wilt u graag uw ballonvaart over regio Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft boeken? U bent van harte welkom bij Bommel ballon. Wilt u een ballonvaart in een andere regio boeken, zoals Aalst, Bergeijk, Maarheeze, Sterksel, Gastel, Veldoven, Weert of Leenderstrijp? Ook dan bent u van harte welkom bij Bommel ballon. Ons professionele en enthousiaste team staat klaar om u te ontvangen. Boek eenvoudig een privé- of geplande vaart via onze website.