Midden in de prachtige Brabantse natuur, ligt het dorp Someren. Vlakbij de Groote Peel, een natuurgebied van internationale klasse, vooral vermaard om zijn vogelrijkdom. Weids en waterrijk herinnert het landschap aan vroeger! Nu wilt u het niet alleen bij die activiteiten houden, maar gaat u hogerop om van de omgeving te genieten. En dat kan!

Ballonvaart boven Someren


Dat is namelijk waar Bommel ballon om de hoek komt kijken: wij kunnen u een geweldige ballonvaart aanbieden. En een ballonvaart boven Someren is een onvergetelijk avontuur, dat kunnen we u wel verzekeren! Genietend van de prachtige Brabantse natuur heeft u een wijd uitzicht over Strabrechtse Heide of de Groote Peel. Onder u ziet u minikoetjes lopen die verbaasd omhoog kijken naar zo’n gekke grote ballon. Ondertussen maakt u wat foto’s om waanzinnige vergezichten te vereeuwigen. We hebben niet voor niets als slogan: “Geniet van het mooie Brabant!”

Ballonvaart van Eindhoven naar Bergeijk

Bezienswaardigheden in Someren


Het kan zijn dat u in (de buurt van) Someren woont en daarom graag een ballonvaart boven dit prachtige dorp wilt boeken, maar het kan ook zijn dat u in de buurt een dagje uit of op vakantie bent. In dat laatste geval is het een leuk idee om een ballonvlucht boven Someren te combineren met een bezoekje aan de Groote Peel, een heerlijke wandeltocht of fietstocht door De Heihorsten. Een fijne plek om te genieten van het horeca-aanbod is Boscafé De Soete Inval. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een bezoekje aan het Klok- en Peelmuseum Asten. De ballonvaart zorgt vervolgens voor een avondvullend programma waarbij u kunt uitkijken op de rijke historie die Brabant ademt. Oude boerderijtjes, enigszins vervallen huisjes en kerktorens getuigen van een rijk verleden!

Ballonvaart over Someren boeken


Het mag duidelijk zijn dat Someren meer dan de moeite waard is om vanuit een heel nieuw perspectief te bekijken! Wacht daarom niet langer en boek de ballonvaart van je dromen vandaag nog bij Bommel ballon: een lokale, Brabantse ballonvaarder die staat voor betrouwbaarheid. De piloten kennen de omgeving van Someren op hun duimpje, waardoor de ballonvaart zeer zeker een onvergetelijke ervaring wordt! In deze omgeving wordt er opgestegen in onder andere Asten, Deurne, Helmond, Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Lierop, Maarheeze, Soerendonk, Budel, Valkenswaard, Nederweert, Weert, Haler, Heeze en Leende. Ook in andere delen van Brabant kan opgestegen worden. Zo kunt u opstijgen vanuit onder andere Valkenswaard, Veldhoven, Mariahout en Gemert.

U kunt ‘m hier boeken. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om u te helpen!