Maak een onvergetelijke ballonvaart over de textielstad Geldrop en geniet van een gezellige mooie avond! 

Bewonder historie en natuur tijdens uw ballonvaart

Wanneer je de geschiedenis van Geldrop bekijkt, dan ontdek je dat de textielindustrie belangrijk was eind 1800. Geldrop betekende veel voor Nederland en België, en dus ook voor de inwoners zelf. Het waren roerige, drukke tijden waarover de oudste inwoners je nog van alles kunnen vertellen. Tijdens de ballonvaart kunnen we de  wollenstoffenfabriek (NV Wollenstoffenfabriek v/h A. van den Heuvel & Zoon) in Geldrop bekijken. Op dit moment zijn de 3 gebouwen een rijksmonumenten complex. Een bezoek aan het Weverijmuseum is meer dan de moeite waard. Het weefverleden zit Geldrop in het bloed.

De natuur in de omgeving Geldrop

Geldrop is rijk aan kleurrijke bossen welke prachtig kleuren in de herfst en in Augustus staan de prachtige paarse heides in bloei. Maar ook op andere momenten is de natuur in Geldrop verrassend. De Strabrechtse Heide is een weids en kleurrijk natuurgebied van ongeveer 1500 hectare, dat ligt tussen de gemeenten Geldrop, Mierlo, Sterksel, Heeze, Leende en Someren Het is werkelijk een van de mooiste natuurgebieden die Brabant rijk is. Het moment dat we boven de heide varen, kun je niet anders dan even je adem inhouden. Dit is het moment waarop je even stil van wordt.

Contact over uw ballonvaart regio Geldrop

Bent u benieuwd naar uitzicht boven het kasteel of de groene natuur in de directe omgeving? En kunt u niet wachten om Helmond vanuit de hoogte te bewonderen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een onvergetelijke ballonvaart in Helmond! 

Wilt u meer weten over ballonvaarten in andere plaatsen in Oost Brabant, zoals Nuenen, Deurne, Eindhoven, Vlierden, Mierlo, Aarle-Rixtel, Bakel, Gemert en Lierop of over ballonvaarten in plaatsen in andere delen van Brabant zoals Someren, Veghel en Valkenswaard? Neem dan contact met ons op via de mail: info@bommelballon.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van Bommel ballon u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten